En sida för DIY

Det är ofta man blir sugen på att köpa nya fina saker, eller testa på skönhetsbehandlingar samtidigt som man inte har råd, tid eller lust. Ofta går det faktiskt att göra dessa saker själv, utan att betala dyra pengar för att någon gör det åt en. På duger.se finns en massa tips samlade på hur man kan göra saker hemma, helt gratis. Sidan vänder sig främst till tjejer som ofta blir påminda om att de inte kan själva och därför inte borde testa. På bloggen på Duger.se kan man hitta massor av saker att prova på.

Det mesta går att göra själv

Även om man vill få till en renovering av badrummet, rensa avloppet eller att göra en lyxig ansiktsbehandling så finns det många saker man kan göra själv. Med saker som redan finns i hemmet kan man få till ganska många recept på bra rengöringsmedel eller hudvård. När man väl testat att göra själv blir man ofta varse om att man inte behöver köpa massa dyra produkter, det mesta går att får till själv i hemmet!

Bli inspirerad och testa

På duger.se finns en blogg med massvis av tips på saker man kan göra själv. För att våga prova nya saker behöver man först bli inspirerad för att förstå att det går. Därför finns en hel del inlägg som visar hur enkelt det kan vara och som inspirerar. Bara fantasin sätter gränserna, man kan hitta nästan vilken typ av projekt som helst.

Hitta nästa projekt på Duger.se

Under det senaste året har många spenderat mycket tid i hemmet. Man har helt enkelt inte kunnat gå ut som vanligt eller göra vad man vill. Därför är det såklart viktigt att man känner att man har något att syssla med hemma. På Duger.se kan man hitta flera olika projekt som kan få de långa dagarna i hemmet att gå snabbare. Här är några få av alla de saker man kan läsa om på bloggen:

  • Sminktips
  • Marknadsföringstips
  • Bleka tänderna

Genom att läsa igenom bloggen och bli inspirerad kan man hitta flera olika typer av DIY-projekt att göra i hemmet. Duger.se har tagit ut svängarna rejält och det går att hitta nästan vad som helst på bloggen.