Om

En trädgårdsblogg som alla andra? Nej, vi skulle inte påstå det. Vi är inte en tidning eller ett magasin utan en ”personligare” blogg där vi bjuder på oss själva i en trädgårdskontext. Det är det vi älskar i bloggformatet och som vi även märkt att våra läsare uppskattar allra mest. Följ med Perra, Rogga, Fredde och Maja till trädgården en fredagskväll, lördagsmorgon eller mitt på natten. I bloggen kan du läsa om allt från att välja rätt häcksax till hur du främjar maskarna i komposten. Det slutar aldrig förvåna oss vilka ämnen som våra läsare frågar om och önskar att vi ska skriva om.

Samarbeten

Vi är öppen för samarbeten inom de flesta områden – så länge det har med trädgård att göra. Däremot är det viktigt att produkterna som testas, eller inläggen som skrivs, passar vår målgrupp. Vi avsäger oss därmed samarbeten som inte har en tydlig koppling mot trädgård.

Föreläsningar

Vi har fått en del förfrågningar om att hålla föreläsningar både för mindre grupper och i större sammanhang. Då vi alla har jobb på dagtid och driver bloggen på fritiden är det generellt svårt att hinna med att föreläsa. Men omöjliga är vi inte. Allt beror på var, när och varför.

Podcast

Inte än – men snart.
Vi ses!